Tilitoimisto Älyn taloushallinto sisältää aina:

 • Kaikki tarvittavat vero- ja viranomaisilmoitukset ajallaan
 • Kirjanpitäjän, joka on aina helposti tavoitettavissa
 • Henkilökohtainen palvelu ja aina samat yhteyshenkilöt
 • Oma-aloitteinen neuvonta verotukseen ja kirjanpitoon
 • Kuukausiraportit ja kirjanpitopalaverit tarpeen mukaan
 • Tilinpäätöspalaveri kerran vuodessa
 • Tarpeen mukaan budjetointi, kassavirtalasknta ja johdon raportointi

Tilitoimisto on yrittäjän tärkein kumppani

Tilitoimisto Äly tarjoaa laadukkaat taloushallinnon palvelut joustavasti yrityksille yrityksen koosta riippumatta. Ammattitaitoinen tilitoimisto on yrityksen yksi tärkeimmistä, ellei jopa tärkein yhteistyökumppani. Yrityksen kasvaessa oikean tilitoimistokumppanin tärkeys korostuu. Tehokkaasti hoidetun taloushallinnon avulla yritykselle jää merkittävästi enemmän aikaa yrityksen ydintoimintaan ja sen kehittämiseen. Virheet tulevat yritykselle kalliiksi varsinkin liiketoiminnan kasvaessa. Älykkäästi toteutettu taloushallinto ja sen analysointi tuottavat informaatiota, jota voidaan käyttää liiketoiminnan kehitttämiseen.

Räätälöidyt taloushallinnon palvelut

Yrityksen kasvaessa myös yrityksen taloushallinnon tarpeet ja mahdollisesti myös velvollisuudet muuttuvat. Yritykselle saattaa tulla tarvetta kustannuspaikkalaskennalle, budjetoinnille, erilaisille kannattavuuslaskelmille sekä muulle sisäiselle laskennalle. Myös raportoinnin tarve saattaa muuttua ja lisääntyä. Meiltä saat kaikki taloushallinnon palvelut yrityksesi eri vaiheisiin yrittäjyyden ensimetreiltä yrityksen omistajanvaihdokseen asti.

Tilitoimisto Älyn kautta saat joustavat taloushallinnon palvelut, jotka räätälöidään aina asiakkaan kulloistenkin tarpeiden mukaan. Yrityksen taloushallinnosta saadaan reaaliaikainen, automatisoitu palvelu, joka sisältää kaiken myynti- ja ostoreskontrasta lähtien. Me autamme sinua valitsemaan oikean paketin juuri sinun tarpeisiisi.

Tarvitseeko yrityksesi muutakin kuin taloushallintopalvelut?

Tutustukaa Tilitoimisto Älyn ulkoistetun talousjohtajan, talouspäällikön, CFO:n ja Controllerin palveluihimme täältä. Ulkoistettu osa-aikainen talousjohtaja sopii kasvuyritykselle, jolle ei ole kannattavaa palkata omaa talousjohtajaa.

Henkilökohtainen kirjanpitäjä aina apunasi

Oli tilanteesi mikä hyvänsä, saat aina avuksesi henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka tuntee yrityksesi läpikotaisin ja täten pystyy auttamaan sinua aktiivisesti eteenpäin. Kaikki palvelumme ovat aina paperittomia ja sähköisiä, jotta tiedonkulku molempiin suuntiin toimii vaivattomasti ja luotettavasti. Vaikka hoidammekin kaikki asiakkaamme 100% paperittomasti ja digitaalisesti, niin vierailu toimistollamme Turussa sopii hyvin!

Pieni tilitoimisto Yksityinen kirjanpitäjä yrityksen kirjanpito Tilitoimisto Äly

Onko taloushallinnon ulkoistaminen ajankohtaista?

Laske hinta-arvio itsesi vapauttamiselle kirjanpidon kahleista

Sähköinen taloushallinto, paperittomuus ja modernit työskentelytavat

Hiemankin suuremmille yrityksille suosittelemme aina sähköisen taloushallinnon järjestelmää. Tilitoimisto Älyssä on käytössä Finago Procountor. Asiakkaalla ja tilitoimistolla on käyttäjätunnukset samaan järjestelmään. Kaikki kirjanpitoon liittyvä materiaali saadaan samaan järjestelmään, joka helpottaa tilitoimiston ja asiakkaan välistä kanssakäymistä. Samassa järjestelmässä onnistuu asiakkaan ja tilitoimiston yhteiskäytössä koko taloushallinto laskujen lähettämisestä kirjanpitoon ja tilinpäätökseen asti.

Procountor-ohjelmalla onnistuu mm. myyntilaskutus- ja reskontra, ostolaskujen käsittely ja ostoreskontra, matka- ja kululaskujen käsittely, palkanlaskenta ja oma-aloitteisten verojen laskeminen, ilmoittaminen ja maksaminen. Procountoriin voidaan integroida myös laajasti muita yrityksen ohjelmia, kuten ERP- tai verkkokauppaohjelmat. Kuitit asiakas voi toimittaa esimerkiksi eTasku-ohjelmalla, joka on kuittirumbaa helpottamaan tehty ohjelmisto.

Sähköisen taloushallinto-järjestelmän tärkeimpänä osa-alueena voidaan pitää sen reaaliaikaisuutta ja automatisaatiota. Yrittäjä voi helposti itse hakea esimerkiksi edellisen kuun tuloslaskelman muutamassa minuutissa eikä hänen tarvitse odotella tilitoimiston vastausta. Procountorin dimensioiden avulla voidaan hoitaa kustannuslaskentaa ja Prcountor sisältää perinteisten kirjanpidon raporttien lisäksi laajan valikoiman johdon työtä tukevia raportointiominaisuuksia. Myös esimerkiksi tilintarkastaja pääsee tarvittaessa suorittamaan tilintarkastuksen suoraan järjestelmässä ajasta ja paikasta riippumatta.

Jos tarvitset Procountor tilitoimistoa Helsingissä, Vantaalla, Espoossa tai missä tahansa päin Suomea, niin digitaalisuus, paperittomuus ja modernit työskentelytavat mahdollistavat asiakassuhteen joka puolella Suomea.

Finago Procountoria käytetään selaimessa, joten tarvitset vain toimivan internetyhteyden. Olit sitten tekemässä myyntilaskua, tekemässä matkalaskua tai lisäämässä kuittia kirjanpitoon, kaikki onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta, vaikka tien päältä. Halutessasi voit tutustua lisää osoitteessa https://finago.com/fi/ tai voimme kertoa sinulle lisää henkilökohtaisesti.

Katso alta lyhyt esittely Procountorista:

Usein kysyttyjä kysymyksiä palveluistamme

Mitä kirjanpito sisältää?

Kirjanpitopaketti sisältää aina seuraavat palvelut:

 • Lakisääteinen kirjanpito – Kirjanpitovelvollisen osakeyhtiön tai yksityisen elinkeinonharjoittajan pakollinen kirjanpito
 • Henkilökohtainen kirjanpitäjä – Henkilökohtainen kirjanpitäjä tietää mitä yrityksessäsi tapahtuu ja neuvoo sinua aktiivisesti oikeaan suuntaan. Saat hänen yhteystietonsa, jotta saat apua aina kun sille on tarvetta.
 • Kausiveroilmoitukset – Laskemme ja ilmoitamme oma-aloitteiset verot kuten arvonlisäveroilmoitukset kuukausittain, neljännesvuosittain tai kerran vuodessa tilanteen mukaan.
 • Säännöllinen raportointi – Saat kuukausittain yrityksesi tilaa kuvaavaan tuloslaskelman ja taseen sekä tarvittaessa neuvoa niiden tulkintaan.
 • Tilinpäätös – Kerran vuodessa tehtävä raportti kertoo yrityksen tilikauden tuloksen ja varallisuuden. Usein erillisveloitettava tilinpäätöksen tekeminen sisältyy meillä kuukausihintaan.
 • Veroilmoitus – Yrityksen on tehtävä kerran vuodessa elinkeinotoiminnan veroilmoitus. Usein erillisveloitettava veroilmoituksen tekeminen sisältyy meillä kuukausihintaan.
Mitä palveluita Tilitoimisto Äly tarjoaa isommille yrityksille?
Miten kirjanpidon hinta muodostuu?

Tilitoimisto Älyssä halutaan hinnoittelun olevan mahdollisimman selkeä, läpinäkyvä ja reilu kaikille osapuolille.

Kirjanpidon hinta muodostuu kiinteän kuukausihinnan ja tositehinnan yhdistelmästä. Tosite tarkoittaa liiketapahtumaa kuvaavaa dokumenttia. Tositteita voivat olla esimerkiksi myyntilaskut, ostolaskut, kuitit sekä esimerkiksi tapahtumat tiliotteella. Hinnoitteluun vaikuttaa myös esimeriksi yritysmuoto ja mahdolliset lisäpalvelut kuten esimerkiksi sisäinen laskenta. 

Lisäksi esimerkiksi Procountor veloittaa heidän hinnastonsa mukaisesti, mikäli sähköinen taloushallinto otetaan käyttöön.

Ota yhteyttä niin lasketaan tarkempi tarjous yrityksesi taloushallinnolle!