Tervetuloa tilitoimistoomme, missä yrittäjän elämä tehdään helpommaksi ja taloushallintoa ymmärretään kokonaisvaltaisesti. Tilitoimisto Älyn aitoon ja asiantuntevaan palveluun luottavat eri alojen ammattilaiset.

Tiedämme, että tilitoimiston valinta on iso päätös. Siksi meidän tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiimme. Tarjoamme jatkuvaa tukea ja ohjausta, jotta voit menestyä liiketoiminnassasi. Tutustu tällä sivulla asiakkaidemme kokemuksiin.

Näistä syistä asiakkaamme ovat valinneet Tilitoimisto Älyn

Yrittäjän elämän helpottaminen

Ymmärrämme, että yrittäjyyteen liittyy monia haasteita ja velvollisuuksia. Tavoitteenamme on tehdä niistä mahdollisimman vaivattomia sinulle. Hoidamme kirjanpidon, veroilmoitukset ja muut taloushallinnon tehtävät puolestasi, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen. 

Proaktiivinen kommunikaatio

Meille asiakkaidemme menestys on ykkösasia. Raportoimme säännöllisesti sinulle tärkeistä muutoksista ja tunnusluvuista, jotta yrityksesi on aina askeleen edellä. Viestimme kanssasi sinulle sopivimmalla tavalla. Vastaamme sinulle nopeasti ja henkilökohtaisesti ja autamme sinua askarruttavissa aiheissa.

Taloushallinnon kokonaisvaltainen ymmärtäminen

Ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen, ja niin on myös sen talous. Siksi paneudumme yrityksesi tarpeisiin yksilöllisesti. Tuomme taloushallinnon palvelut kaikkien ymmärrettäväksi. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ymmärtävät heidän oman yrityksensä talouteen liittyvät tunnusluvut.

Henkilökohtainen palvelu

Henkilökohtainen palvelu, yrittäjien auttaminen ja ohjaaminen sekä hyvä kommunkaatio ovat keskiössä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Kun tarvitset apua yrityksen talousasioissa, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Anu Marin, Rebel Lifters Oy

”Yhteistyö Kallen ja Tilitoimisto Älyn kanssa on ollut todella sujuvaa! Kysymyksiin saa nopeasti selkeän vastauksen. Lisäksi on huippua kun Kalle huolehtii, että tositteet toimitetaan ajallaan oikeisiin paikkoihin. Mitä vähemmän aikaa menee paperisotaan, niin sen paremmin voin keskittyä yrittäjänä ydinosaamiseeni eli valmentamiseen ja asiakashankintaan. On kiva kun tulee tunne, että meistä ja yrityksen raha-asioista oikeasti välitetään.”

Kiia Riuttula, Viral Media Oy

”Yrittäjänä haluan keskittyä oman liiketoimintani kasvattamiseen ja kehittämiseen. Ulkoistin yritykseni kirjanpidon Tilitoimisto Älylle jo heti yrityksen perustamisvaiheessa ja sain Kallelta neuvoja myös liiketoimintasuunnitelman hiomiseen, veroasioihin ja yrityksen perustamiseen. Arvostan henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua, jotka yhdistyvät Tilitoimisto Älyn toiminnassa. Hyvä kirjanpitäjä on ehdottomasti yrityksen kasvun vauhdittaja ja tukija.”

Frans Tihveräinen, flyAR

Olemme olleet Tilitoimisto Älyn huomissa kuluvan tilikauden alusta lähtien (9/21) – halusimme vaihtaa perinteisemmästä tilitoimistosta hieman modernimpaan ja pienempään toimijaan henkilökohtaisemman palvelun perässä. Kalle on erittäin osaava, asiallinen ja mukava tyyppi ja jos hän ei ole jostain ihan varma, hän selvittää sen alta aikayksikön. Tilitoimisto Älyn kuukausiraportit ovat mukavaa ja selkeää luettavaa – Kalle avaa ja selittää niissä tärkeitä avainlukuja. Tilitoimisto Äly on ollut yrityksellemme hyvä valinta, emme voi muuta kuin suositella lämpimästi!

Kalle auttoi minua paljon jo ennen kuin sain yritystä pystyyn. Se toi minulle, nuorelle yrittäjälle, paljon tuen ja turvallisuuden tunnetta, kun oli joku jolle soittaa tai laittaa viestiä hämmentävien yritysasioiden keskellä. Ei ole löytynyt vielä mitään, mihin Kalle ei osaisi vastausta antaa. Tarvittaessa hän on etsinyt minulle tiedon ja selittänyt sen niin, että ymmärrän asian varmasti.

Kuukausittaiset kirjanpitoraportit ovat olleet erinomaiset. Lisäksi ensimmäisessä raportissa oli selkeästi kerrottu, miten tuloslaskelmaa ja tasetta analysoidaan. Kalle ilmoittaa joka kuukausi sähköpostitse, kun on saanut raportin tehtyä. Viestiin hän lisää aina tiivistelmän tuloslaskelmasta, mikä on mielestäni ihan huippu juttu!

Sen lisäksi, että Kalle hoitaa kirjanpidon tarkasti ja aikataulussa, hän myös vastaa mieltä askarruttaviin kysymyksiin laajasti ja nopeasti. Asiakaspalvelu on kyllä kohdillaan!

Iso kiitos Tilitoimisto Äly ja Kalle. En voisi kuvitellakaan parempaa kirjanpitäjää yritykselleni.🌹

Iida Tuomivaara / II-NA Business / Vaatelias Second hand

Minulla on kahden yrityksen kirjanpidot hoidossa Tilitoimisto Älyllä, ja hyvässä hoidossa ovatkin. Kalle on proaktiivinen ennakoimaan tulevia tilanteita, asiat hoituvat ajallaan ja tekemiseen voi luottaa – kertaakaan ei ole tarvinnut kysellä asioiden perään. Viestintä on nopeaa ja selkeää, eikä siihen ole kynnystä. Olen johtanut vuosien varrella useita yrityksiä ja tehnyt yhteistyötä monien tilitoimistojen kanssa – Äly on ollut niistä paras.

Jussi Venäläinen / Flow Akatemia Oy ja Mysteeri Experience Oy

Toista vuotta kestänyt yhteistyö Tilitoimisto Älyn kanssa on sujunut erinomaisesti. Kallelta olemme saaneet aina nopean ja asiantuntevan vastauksen kaikkiin kysymyksiin, ja kirjanpito on hoitunut mutkattomasti. Olemme saaneet olla luottavaisin mielin siitä, että asiat hoidetaan kunnolla ja yrityksemme parasta ajatellen.

Lassi Vihko ja Tommi Vihko / Geem Audioworks Oy

Arvostamme Tilitoimisto Älyn tarjoamaa henkilökohtaista, joustavaa ja asiantuntevaa palvelua. Kirjanpidon rutiiniasiat hoituvat erinomaisesti, minkä lisäksi Kalleen aktiivinen ote huokuu aitoa välittämistä yrityksemme liiketoiminnasta ja sen eteenpäin viemisestä!

Aleksi Hietanen ja Sami Kosonen / Hieko Films Oy

Valitsin Tilitoimisto Älyn hoitamaan kirjanpitoani heti osakeyhtiön perustamisvaiheessa, koska olin kuullut pelkästään hyvää palautetta yrittäjäystävältäni. Tähän mennessä olen ollut palveluun erittäin tyytyväinen! Kallelta saa nopeallakin aikataululla vastauksia tyhmiinkin kysymyksiin, palvelu on aina ollut laadukasta, ja tositteiden toimittaminen on tehty asiakkaalle erittäin helpoksi sähköisten menetelmien avulla. Suosittelen Tilitoimisto Älyä ja Kallea kaikille yrittäjille, jotka haluavat asiantuntevan ja luotettavan kirjanpitäjän!

Netta Kontiainen / Luna Estetika Oy

Tilitoimisto Äly Oy on hoitanut yhtiöni Investial Ventures Oy:n kirjanpidon yhtiön perustamisesta asti, nyt yli vuoden. Työ on hoitunut ammattitaitoisesti, tehokkaasti ja joustavasti – tulee tunne että palvelua saa enemmän ja siitä on enemmän lisäarvoa kuin peruskirjanpitopalvelussa

Janne Mielck / Investial Ventures Oy

Olen ollut Älyn toimintaan tosi tyytyväinen, Kalle hoitaa hommat nopeasti ja vastauksia ei tarvitse kauaa odotella. Näin aloittelevana yrittäjänä tulee eteen paljon kysymyksiä ja talouspuolella tuntemattomia asioita, mutta Kalle on vastannut kärsivällisesti ja kattavasti kaikkiin niihin. Mutkatonta ja mukavaa palvelua!

Johanna Saarinen / Noste Productions Oy

Mulle yksinyrittäjänä stressaavin asia oli kirjanpito. Sitten hankin Kallen Tilitoimisto Älystä kirjanpitäjäksi. Stressi katosi. Tilalle on tullut varmuutta ja turvaa. Mulle Kalle on ollut ikään kuin ensimmäinen tiimikaveri. Siksi on tärkeää, että hänen kanssa on hyvä keskustella, asiat hoituu ja luotan häneen.

Pekka Freese / Yritysjohdon valmentaja, Psykologi

Onko taloushallinnon ulkoistaminen ajankohtaista?

Laske hinta-arvio itsesi vapauttamiselle kirjanpidon kahleista

Tilitoimisto Älyä ei olisi ilman mahtavia asiakkaita!

Tilitoimisto Älyä ei olisi ilman mahtavia asiakkaita, jotka luottavat meidän palveluihimme. Henkilökohtainen palvelu, yrittäjien auttaminen ja ohjaaminen sekä hyvä kommunkaatio ovat keskiössä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tavoitteenamme on olla pitkäaikainen kumppani asiakkaillemme, yrittäjyyden ensiaskelista yrityksen elinkaaren päähän saakka.

Tilitoimisto Älylle kaikki asiakkaat ovat kumppaneita, joiden menestyminen on meille tärkein tavoite.

Kalle Antila, Yrittäjä, Tilitoimisto Äly Oy

Kalle Antila
Yrittäjä, Tilitoimisto Äly Oy