Miikka Linna, Marketing Musketeers Oy

”Jos olet yrittäjä tai perustamassa yritystä ja etsit hyvää sekä asiantuntevaa kirjanpitäjää, niin suosittelen tutustumaan Tilitoimisto Äly:n kirjanpito-palveluun. Kalle on todella asiantunteva ja proaktiivinen. Yhteistyön johdosta moni talousasioihin liittyvä stressi on vähentynyt paljon.”

Anu Marin, Rebel Lifters Oy

”Yhteistyö Kallen ja Tilitoimisto Älyn kanssa on ollut todella sujuvaa! Kysymyksiin saa nopeasti selkeän vastauksen. Lisäksi on huippua kun Kalle huolehtii, että tositteet toimitetaan ajallaan oikeisiin paikkoihin. Mitä vähemmän aikaa menee paperisotaan, niin sen paremmin voin keskittyä yrittäjänä ydinosaamiseeni eli valmentamiseen ja asiakashankintaan. On kiva kun tulee tunne, että meistä ja yrityksen raha-asioista oikeasti välitetään.”

Kiia Riuttula, Viral Media Oy

”Yrittäjänä haluan keskittyä oman liiketoimintani kasvattamiseen ja kehittämiseen. Ulkoistin yritykseni kirjanpidon Tilitoimisto Älylle jo heti yrityksen perustamisvaiheessa ja sain Kallelta neuvoja myös liiketoimintasuunnitelman hiomiseen, veroasioihin ja yrityksen perustamiseen. Arvostan henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua, jotka yhdistyvät Tilitoimisto Älyn toiminnassa. Hyvä kirjanpitäjä on ehdottomasti yrityksen kasvun vauhdittaja ja tukija.”

Onko taloushallinnon ulkoistaminen ajankohtaista?

Laske hinta-arvio itsesi vapauttamiselle kirjanpidon kahleista

Tilitoimisto Älyä ei olisi ilman mahtavia asiakkaita, jotka luottavat meidän palveluihimme. Henkilökohtainen palvelu, yrittäjien auttaminen ja ohjaaminen sekä hyvä kommunkaatio ovat keskiössä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tavoitteenamme on olla pitkäaikainen kumppani asiakkaillemme, yrittäjyyden ensiaskelista yrityksen elinkaaren päähän saakka. Tilitoimisto Älylle kaikki asiakkaat ovat kumppaneita, joiden menestyminen on meille tärkein tavoite.