Henkilökohtaiseen palveluun panostava tilitoimisto yrityksille ympäri Suomen.

Yrityksen nimi juontaa juurensa käsitteeseen älykäs taloushallinto. Älykäs taloushallinto tarkoittaa reaaliaikaista ja automatisoitua taloushallintoa, jonka avulla saat ajantasaista tietoa yrityksesi taloudesta päätöksenteon tueksi. Tarjoamme modernit tilitoimistopalvelut yrityksille täysin sähköisesti ja paperittomasti, mikä mahdollistaa asiakassuhteen mistä päin Suomea tahansa.

Olemme erikoistuneet pienten ja keskisuurten osakeyhtiöiden sekä yksityisten elinkeinonharjoittajien kirjanpitoon. Kokemusta löytyy laajasti eri alan yrityksistä. Meillä saat henkilökohtaista palvelua kaikissa vaiheissa yrittäjyyden ensiaskeleista omistajanvaihdokseen asti.

Vaikka toimimmekin täysin paperittomasti ja sähköisesti, yrityksesi taloushallinnon läpikäynti onnistuu myös kasvotusten toimistollamme Turussa tai yrityksesi toimitiloissa. Käyn myös viikoittain pk-seudulla, joten tapaaminen onnistuu myös kasvokkain, jos olet siellä päin. Digitaalisuus, paperittomuus ja modernit työskentelytavat mahdollistavat asiakassuhteen Varsinais-Suomen lisäksi mistä päin Suomea tahansa.

Ennen kaikkea tavoitteenamme on olla helposti lähestyttävä yhteistyökumppani ja tarjota aktiivisesti henkilökohtaisita neuvoja liiketoimintasi tueksi. Meidän puoleen saa ja pitää kääntyä joka tilanteessa eikä tyhmiä kysymyksiä ole olemassakaan. Pyrimme aina auttamaan ja ohjeistamaan sinua, jotta menestyisit parhaalla mahdollisella tavalla liiketoiminnassasi. Ota siis yhteyttä, jos haluat sparraavan tilitoimiston.

– Kalle Antila, KLT, Tilitoimisto Älyn perustaja ja toimitusjohtaja

Finago Procountor sähköinen taloushallinto

Teemme asiakkaidemme kirjanpidon ja palkanlaskennan Finago Procountorin avulla. Kyseinen pilvipohjainen ohjelmisto sisältää kaikki taloushallinnon osa-alueet, mikä tekee yrityksen taloushallinnosta helpompaa, luotettavampaa ja etenkin nopeampaa.

Halutessasi voit ottaa itsekin Finago Procountorin Taloushallinto-version käyttöösi. Procountorin avulla voit mm. hoitaa myyntilaskujen tekemisen ja lähettämisen, matkalaskujen tekemisen ja ostolaskujen maksamisen ajasta ja paikasta riippumatta.

Mikäli haluat tutustua ohjelmistoon tarkemmin, vilkaise Finagon sivuilta tai kysy meiltä. Kerromme mielellämme omia kokemuksiamme Procountorista ja miksi päädyimme käyttämään juuri Finagon palvelua.