Tilitoimistopalvelut pienille ja keskisuurille yrityksille

Valitse tilitoimisto, jolle kaikki asiakkaat ovat kumppaneita. Panostamme henkilökohtaiseen palveluun, yrittäjien neuvontaan ja ohjaamiseen sekä kommunkaatioon. Autamme asiakkaitamme menestymään, olit sitten aloittava yrittäjä tai jo kokeneempi yrittäjä. Saat aina käyttöösi henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka tuntee yrityksesi talouden. 

Meiltä löydät kaikki taloushallinnon palvelut saman katon alta. Meiltä saat laadukasta, henkilökohtaista ja proaktiivista palvelua olet sitten perustamassa yritystä tai jo useamman vuoden liiketoimintaa harjoittanut yrittäjä. Voit ulkoistaa meille kaikki taloushallinnon osa-alueet, kuten kirjanpidon, palkanlaskennan ja CFO:n.

Kirjanpito

Kirjanpito on suurimalle osalle yrityksistä pakollista oli kyseessä sitten aloittava yritys tai jo pidempään toiminut ja liiketoimintansa vakiinnuttanuyt yritys. Kirjanpidossa tärkeintä on se, että se tehdään oikein alusta alkaen, jotta vältytään suuremmilta ongelmilta tuleviauudessa. Meiltä saat henkilökohtaisen kirjanpitäjän, johon voit luottaa ja joka tuntee yrityksesi talouden läpikotaisesti.

Tutustu palveluun

Taloushallinnon palvelut

Kasvava yritys vaatii muutakin kuin lakisääteistä kirjanpitoa menestyäkseen. Ulkoistamalla yrityksesi taloushallinnon meille, voit keskittyä omaan liiketoimintaasi paremmin. Henkilökohtainen kirjanpitäjäsi ohjeistaa sinua aktiivisesti kohti kasvua. Käytössämme on myös Finago Procountor-ohjelma, jolla taloushallinto hoituu reaaliaikaisesti paikasta ja ajasta huolimatta.

Tutustu palveluun

CFO:n ja Controllerin palvelut

Yritystoiminnan kasvaessa saattaa yritykselle tulla tarve palkata oma CFO tai Controller. Onko yrityksesi kasvu siinä vaiheessa, että kokeneen CFO:n tai Controllerin palveluille olisi tarvetta, mutta yrityksellesi ei ole mahdollista palkata omaa työntekijää? Ulkoistettu tai osa-aikainen talousjohtaja, CFO tai Controller on oikea ratkaisu tähän ongelmaan.

Tutustu palveluun

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto automatisoi ja helpottaa yritysten taloushallinnon rutiinitöitä. Yleensä sähköiset järjestelmät ovat yrityksen sekä kirjanpitäjän yhteiskäytössä, jotta vältytään ylimääräisiltä manuaalisilta työvaiheilta. Tilitoimisto Älyn käytössä on suomalainen Finago Procountor, joka tarjoaa älykkäät taloushallinnon ohjelmistot yrityksille.

Tutustu palveluun

Palkanlaskenta

Palkanlaskennan ulkoistaminen vapauttaa käyttöösi useita tehokkaita työtunteja joka kuukausi. Lisäksi virheettömästi lasketut palkat sekä palkkojen maksaminen ajallaan on tärkeää niin työnantajalle kuin työntekijällekin.

Tutustu palveluun

Tilitoimiston hinnasto

Mitä kirjanpito maksaa? Täältä löydät lähtöhinnat osakeyhtiön ja toiminimen kirjanpidosta. Ota yhteyttä ja kysy tarkempaa tarjousta yrityksesi taloushallinnosta.

Tutustu hinnastoon