Päivittäisten rutiinien helpottaminen, ajan säästäminen ja työn tehokkuus – muun muassa näistä asioista sähköinen taloushallinto ja erityisesti Procountor on tunnettu. Yhä useampi yritys on siirtynyt sähköiseen kirjanpitoon edes osittain. Tilitoimisto Äly on älykäs tilitoimisto ja hoidamme asiakasyritystemme taloushallinnon sähköisesti Procountor-järjestelmän avulla. Lue alta, miksi yrittäjän kannattaa valita Procountor-tilitoimisto.

Sähköisen taloushallinnon hyödyt

Sähköisen taloushallinnon perusideana on hoitaa koko yrityksen taloushallinto samassa järjestelmässä. Se on suunniteltu yrityksen ja tilitoimiston yhteiskäyttöön helpottaen molempien työtä. Palvelu yhdistää yrityksen laskutuspalvelun, verkkopankin sekä OmaVeron tilitoimiston kirjanpito-ohjelmaan tehden niistä yhtenäisen kokonaisuuden. Näin kaikki toimet tapahtuvat saman järjestelmän kautta helpottaen ja nopeuttaen yrityksen taloudenhoitoa.

Koska Procountorin sähköinen taloushallinto on tehty helpottamaan jokaisen arkea, tarjoaa se mm. seuraavia hyötyjä käyttäjälleen:

 • Kokonaisvaltainen järjestelmä kattaa kaikki tarvittavat taloushallinnon palvelut.
 • Selkeyttää ja nopeuttaa taloushallinnon rutiineja.
 • Auttaa vähentämään virheiden mahdollisuutta, sillä kaikki kirjanpitoon liittyvät tiedot löytyvät saman järjestelmän alta. Procountor tarjoaa järjestelmässään pilvipalvelun, joka säilyttää tärkeät materiaalit vaadittavaan määräaikaan saakka.
 • Antaa reaaliaikaisesti tietoa yrityksen taloustilanteesta. Näin yrittäjä pysyy ajan tasalla oman yrityksensä taloudesta.
 • Lisää automaatiota säästäen sekä yrittäjän että kirjanpitäjän aikaa.
 • Taloushallinto ei ole sidottuna aikaan tai paikkaan, vaan yrittäjä ja tilitoimisto voivat yhteistyössä hoitaa taloutta digitaalisesti.

Kun kirjanpito hoituu sähköisen taloushallintojärjestelmän avulla, pystymme tarjoamaan sinulle entistä henkilökohtaisempaa ja kehittyvää palvelua sekä tukemaan ja konsultoimaan yritystäsi talouteen liittyvissä asioissa.

Procountorin ominaisuudet

Procontour tarjoaa kasvua tukevia palveluja eri kokoisille yrityksille. Ohjelma mahdollistaa koko kirjanpidon yhdessä paikassa alusta loppuun saakka.

Procountorin avulla yrityksen ja tilitoimiston yhteistyö on tehokasta. Osa yrittäjistä haluaa hoitaa taloushallinnon tehtäviä laajemmin, kun taas osa ulkoistaa tehtävät lähes kokonaan kirjanpitäjälleen. Ohjelmassa työnjako voidaan määritellä tapauskohtaisesti.

Procountor Taloushallinnossa hoidat mm.

 • Kirjanpidon
 • Myynti- ja ostolaskujen käsittelyn
 • Myynti- ja ostoreskontran
 • Matka- ja kululaskujen käsittelyn
 • Palkanlaskennan
 • Oma-aloitteisten verojen laskemisen, ilmoittamisen ja maksamisen
 • Erilaisten raporttien laatimisen.

Katso informatiiviset videot ja tutustu Procountor Solo -ratkaisuun, joka tekee yrittäjän ja kirjanpitäjän välisestä yhteistyöstä vaivatonta. Syksyn super tarjouksena saat Procountor-taloushallinnon 2 kuukautta ilman kuukausimaksua sekä kaikki starttipaketit -50%.

Kenelle Procountor sopii?

Ei ole yrittäjää kenelle Procountor ei sopisi. Palvelu säästää kaikenkokoisten yritysten aikaa ja kustannuksia jättäen tilaa tärkeille tehtäville. Erityisesti isot yritykset hyötyvät sähköisestä taloushallinnosta, sillä kirjanpitomateriaalia on paljon. Myös pienyrityksille on apua Procountor-palvelusta, sillä se helpottaa yrittäjän arkea.

Sähköiseen taloushallintoon siirtyminen ja Procountor-tilitoimiston valitseminen jättää sinulle aikaa panostaa yrityksesi ydinosaamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Tutustu lisää palveluihimme tästä ja pyydä tarjous!